Xtrems amb Nu i 4 hiverns i setmana del 28 d’Abril al 1 de Maig!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dimarts vam compartir el programa amb NU. Ens van ens presenten el seu primer treball, Valents, després de quedar finalistes al Concurs Sona9 del 2012. També ens van tocar un parell de temes en acústic!
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:Dijous també vam tenir un altre convidat: 4 HIVERNS, el projecte personal de CARLES QUEROL que debuta amb un disc homònim.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:A més, la CANÇÓ DE LA SETMANA és “L’arbre del demà” de CESK FREIXAS  del seu treball PROTESTA, que surt a la venda el proper 6 de maig juntament amb un DVD del concert dels 10 anys que va celebrar el passat 4 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona.

I el DISC DE LA SETMANA és Essencials dels LAX’N'BUSTO; un recull dels seus temes més representatius tornats a gravar a l’estudi!

Aquí podeu reviure els programes d’aquesta setmana!! A gaudir-los i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dilluns,  a la secció de la #Recomanació! LA IAIA ens recomana un tema de PAU RIBA, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes CORIOLÀ:

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! XARIM ARESTÉ ens recomana un tema de JOAN BIBILONI, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes CAÏM RIBA:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari