Xtrems amb Elena Gadel, Glaucs i Judit Neddermann!! Setmana del 12 al 15 de Maig!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dilluns vam compartir el programa amb ELENA GADEL. Ens va presentar el seu nou treball Delicada, el segon disc del seu projecte en solitari. Parlem del disc i de tot el que està relacionat amb l’artista
Aquí teniu el programa de dilluns amb l’entrevista completa:


Dimarts ens van acompanyar GLAUCS, que ens va presentar Hem conegut la nit, el nou treball que arriba després de la seva aturada de 14 anys respecte la publicació de l’anterior disc d’estudi. A més ens van tocar un tema en directe pel programa.
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:

Dijous també vam tenir convidats. La JUDIT NEDDERMANN, que ens va presentar el seu primer disc en solitari, Tot el que he vist, i vam parlar dels concerts que li esperen. També ens va fer un tema en directe al programa.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:


A més, la CANÇÓ DE LA SETMANA és “Vaig pel món” de JORDI NINUS,  del seu treball Camina, el seu àlbum de debut que ja es pot trobar a la venda.

I el DISC DE LA SETMANA és PROTESTA de CESK FREIXAS; el seu cinquè treball que arriba després de 10 anys als escenaris i amb un DVD de regal del concert de celebració al Luz De Gas, el passat 4 de gener.

Aquí podeu reviure el programa de dimecres en una setmana atípica del programa amb 3 entrevistes!! A gaudir-lo i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! BUHOS ens recomanen un tema dels LAX’N'BUSTO, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes OQUES GRASSES:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari