Xtrems amb Brams i Jordi Ninus!! Setmana del 5 al 8 de Maig!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dimarts vam compartir el programa amb BRAMS. Ens van presentar el nou treball Anem tancant les portes a la por, el seu segon disc després de l’aturada entre el 2005 i 2010.
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:



Dijous també vam tenir un altre convidat: JORDI NINUS, que ens va presentar el seu àlbum de debut Camina. Vam parlar dels concerts que li esperen i ens va fer un tema en directe al programa.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:



A més, la CANÇÓ DE LA SETMANA és “Barcelona” de BONOBOS,  del seu treball ANIMALÀNIMA, el seu àlbum de debut que es pot descarregar de franc a la seva plana web.

I el DISC DE LA SETMANA és On seràs demà? de JOAN DAUSÀ; el seu segon treball que presenta en directe el proper 16 de maig a la Sala Barts de Barcelona.

Aquí podeu reviure els programes d’aquesta setmana!! A gaudir-los i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dilluns,  a la secció de la #Recomanació! EL VEÏNAT ens recomanen un tema de la JUDIT NEDDERMANN, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes RAYDIBAUM:

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! AMICS DEL BOSC ens recomanen un tema de QUIMI PORTET, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes PERE VILANOVA:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari