Xtrems amb Bonobos i Morgan Jr.!! Setmana del 16 al 19 de Juny!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dimarts vam compartir el programa amb BONOBOS. Ens van presentar el seu treball de debut ANIMALÀNIMA, que surt després d’uns quants EPs i de nombrosos premis. Es pot descarregar de franc al seu web. A més també ens toquen un tema en directe!
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:Dijous també vam tenir uns altres convidats: MORGAN JR., que ens va presentar el seu nou àlbum Perth. Ens van donar tots els detalls i ens van dir a on estaran de concert properament.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:El DISC DE LA SETMANA és De primavera i ràbia dels ACOUSTERS, que ens el van presentar fa unes setmanes a Xtrems.
La CANÇÓ DE LA SETMANA és “Et faré feliç” de VIA LIMIT, del seu àlbum de debut Superherois, una cançó amb un fort toc estiuenc.

Aquí podeu reviure els programes d’aquesta setmana!! A gaudir-los i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dilluns,  a la secció de la #Recomanació! en JORDI NINUS ens recomana un tema de la BETH, i a la secció del #Test! es sotmeten a les nostres 21 preguntes NOUDITS!:

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! l’ELENA GADEL ens recomanen un tema de ALESSIO ARENA, i a la secció del #Test! es sotmeten a les nostres 21 preguntes NU:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari