Xtrems amb Acousters i Xavi Alías!! Setmana del 2 al 5 de Juny!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dimarts vam compartir el programa amb ACOUSTERS. Ens va presentar el seu segon treball, De primavera i ràbia, un disc que marca un canvi de sonoritat respecte el seu primer àlbum amb un certa contundència. A més també ens van tocar un tema en directe al programa.
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:Dijous també vam tenir una altre convidat: XAVI ALÍAS, que ens va presentar el disc de debut, La set de la balena. Ens va tocar en directe un tena al programa.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:El DISC DE LA SETMANA és Diari de matinada de TRAST, el seu disc de debut que es pot descarregar de franc a la seva plana web.
La CANÇÓ DE LA SETMANA és “Me’n torno a casa” de NOUDITS, el nou projecte de “Cuco” Lisicic i el seu primer disc …som humans?!

Aquí podeu reviure els programes d’aquesta setmana!! A gaudir-los i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dilluns,  a la secció de la #Recomanació! la JUDIT NEDDERMANN ens recomana un tema de JOAN MANEL SERRAT, i a la secció del #Test! es sotmeten a les nostres 21 preguntes JORDI NINUS:

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! BRAMS ens recomanen un tema de KITSCH, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes GLAUCS:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari