Una festa lunar

Dissabte passat La Mirona presentava l’ambient de les grans ocasions. Allà on fa prop de dos anys havien presentat el seu segon disc Digues-n’hi com vulguis, era també era el lloc escollit per Oques Grasses per fer un final de gira molt esperat: un viatge a la Lluna que els suposarà una pausa d’encara no mig any abans de la sortida del nou i esperat disc de la banda d’Osona.

Amb el cartell de les entrades exhaurides penjat, la sala era una olla a pressió ja abans de començar el concert. Seguidors vinguts d’arreu del territori català estaven expectants per viure el darrer espectacle de la gira, i Oques Grasses els van fer patir una mica. Mitja hora més tard del previst, la llum de la sala es va apagar i la música d’ambient va parar en sec. A l’escenari, un personatge vestit d’astronauta deia ser Neil Armstrong que venia de la Lluna perquè volia dedicar-se a la música. En treure’s el casc d’astronauta, va confessar dir-se Tremendu i va oferir unes tres cançons que van escalfar encara més l’ambient abans de l’esperada aparició d’Oques Grasses.

La banda d’Osona ja tenia el partit guanyat abans de començar a jugar-lo. L’esperava un públic entregat amb ganes de donar-ho tot i així va ser. Des del minut 1, La Mirona es va convertir en una autèntica pista de ball, i milers de veus van acompanyar al grup al llarg de la vetllada. Les cantaven totes des de les més antigues fins a les més noves, i és que eren molts els seguidors que tenien ganes d’escoltar els cinc nou temes que formaran part del nou treball que ha de veure la llum el proper mes de maig, i que tot just fa algunes setmanes que es poden escoltar a través d’internet. Com no podia ser d’altra manera, la banda d’Osona va fer-se acompanyar dels ballarins que protagonitzen els vídeos de presentació d’aquests nous temes, deixant unes imatges per a la posteritat.

El final del final de gira, com sempre, amb les samarretes girant en l’aire al ritme de “Passos importats”. Les cares d’extenuació i felicitat a parts iguales evidenciava de forma clara que la banda d’Osona s’ha consolidat com una de les bandes amb més poder de convocatòria del panorama català, i no queda dubte que el seu retorn a la primavera del 2016 serà un dels més sonats.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari