Una cita amb Coriolà

La Sala Pilée de Reus és un local acollidor, un punt de reunió ideal per prendre una copa un divendres nit. Aquest és el context en el que ha tocat Coriolà tot encetant el cicle de música ‘El Ressupó′, el qual es troba en la seva quarta edició. Coriolà és el predecessor d’altres artistes com Mazoni o Xavieruga, que tocaran a Reus fins el 13 de desembre.

El concert no comença puntual però tres quarts d’hora de retràs han permès que la sala s’hagi anat omplint per tal que ningú es quedés sense veure el directe de Coriolà. Els primers acords de “El so que fan les flames” inunden de música l’espai de Reus. La cançó anirà seguida d’”Hereus” i “Amudsen”, que crearan un caliu entre el públic. A poc a poc, els assistents es comencen a animar i es deixen endur pels moviments del seu cos, que es mou a ritme de les melodies de la banda. Coriolà està de presentació del seu primer disc, El debut, i el recorre al llarg d’una hora de concert. “Vent i ganivet”, “Diamants”, “Una vida normal”… són les cançons que van sonant en un directe diferent, on les cançons serveixen per amenitzar aquesta vetllada d’una nit freda de desembre.

“Els fils invisibles” conclourà el repertori que, gairebé sense pausa, ha sonat a la Sala Pilée de Reus. El proper concert d’aquest cicle de tardor serà el de Mazoni al Teatre Bartrina el proper 11 de desembre.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari