Un videoclip molt animal

Les trobades multitudinàries amb la família, la ingesta abusiva de torrons i neules, l’estrès pels regals… Tantes emocions ens fan treure la part més animal que portem a dins. I és que el Nadal és una època ben bèstia, no creieu?  Gairebé tant com el videoclip dels CyBee que analitzem avui!

És cert que el vídeo que acompanya la cançó “Com animals” és absolutament literal però la idea està molt ben trobada, perquè capta l’essència principal: tots tenim una part animal. La funció de qualsevol videoclip és reforçar el missatge, i crec que en aquest cas s’aconsegueix perfectament.

Endinsant-nos en un anàlisi més tècnic, es tracta clarament d’un muntatge molt dinàmic, amb transicions molt picades, que a vegades pot arribar a ser una mica estressant. Hi ha un gran contrast de plans, sobretot al principi, combinant-ne alguns amb molt moviment i realitzats amb càmera en mà, i d’altres molt més estàtics, controlats i nets.  A més, hi ha una constant al llarg de tot el videoclip: són plans de molt poca durada, molts fets des d’una mateixa posició però amb enquadraments diferents.

Si ens posem extremadament primmirats, podem veure un error de raccord força típic; cap al minut 2:45, quan comencen amb l’atac, a la noia se li cauen les ulleres del cap, però al pla següent les torna a tenir ben col·locades.

Però deixant-nos de detalls sense importància, podem dir que el resultat és un videoclip atraient i amb personalitat, i el final és força rodó. I que els mateixos membres del grup s’embrutin les mans (i tots ells sencers!) afegeix punts extra al producte visual!

No tingueu por de deixar fluir la vostra part més animal, que tots en tenim una!

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari