Un total de 64 artistes competiran el proper 14 de desembre pels premis ARC 2015

Mishima, Blaumut, Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Els Catarres, Gertrudis, Mourn, Txarango o Zoo són alguns dels nominats a millors gires

Seixanta-quatre artistes són els nominats que l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha seleccionat com a candidats als premis ARC 2015, que es lliuraran el proper 14 de desembre a la Sala Barts de Barcelona. Els nominats es reparteixen en disset categories que tenen en compte les millors gires, les millors programacions o els millors mitjans de comunicació especialitzats en la música catalana.

Com cada any, el jurat dels premis està format pels associats d’ARC juntament amb artistes, l’Institut Ramon Llull i les associacions ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) i MUSICAT (Associació de Músics de Girona). L’objectiu, segons ARC, és que el llistat de nominats i guanyadors sigui “una mostra representativa, contrastada i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música del directe de Catalunya”.

L’humorista i guionista Peyu serà qui presidirà la gala de la tretzena edició dels Premis ARC. Al llarg de la nit també hi haurà actuacions d’algunes de les formacions més destacades de la temporada passada.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari