Un directe excepcional

La nova proposta de David Carabén ha arribat aquest divendres al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. “La forma d’un sentit” és la gira que celebra els 15 anys de Mishima dalt dels escenaris. Cançons de la banda que estan fora del repertori habitual dels concerts, poemes musicats de Joan Vinyoli i versions d’ídols de Carabén són el que conformen un directe atractiu i innovador que es mostra davant del públic de manera despullada i que juga amb totes les combinacions possibles que es poden fer amb les veus, una guitarra, una trompeta, un piano de cua i percussions.

“Cert, clar i breu”, “Paradís” i “Com abans” han donat el tret de sortida en un concert proper on artista i assistents han tingut una connexió especial des del primer moment. Cada composició ha estat precedida pel context de creació, fet que ha propiciat conèixer la part més íntima de David Carabén. D’aquesta manera, s’ha fet un recorregut per altres cançons de Mishima com “Miquel a l’accés 14” o “El temple”, que ha donat la benvinguda als altres dos músics: Marc Llobet al teclat – i percussions en alguns temes – i Pablo Fernández, que en cançons posteriors tocaria la trompeta. “La teva buidor”, “No et fas el llit” o “Un altre divendres” també han donat forma al repertori.

“El malfactor penedit”, “El revisor d’Hostafrancs”, “Els molins de la teva ment”, “Una senyora progre d’una incerta edat” i “L’estat del rusc” són les versions que David Carabén ha versionat dels seus artistes predilectes. A més, el grup ha musicat alguns poemes de Joan Vinyoli com “Tot són preguntes” o “Orfeu”.

En acabar el concert, els assistents han pogut gaudir d’una tertúlia amb els músics i degustar una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari