Totmusicat: 3a temporada

En aquesta tercera temporada la música continua sent la protagonista del Totmusicat. Ara, però, amb un programa més complet. Cada setmana analitzem totes les novetats en un programa de ràdio ple de moltes sorpreses. Durant una hora, passen pels nostres estudis convidats que ens porten música de tots els estils. Grups i cantautors que venen per explicar-nos el seu projecte musical. A més, també tenim l’Enrenou, la secció de grups novells on ens acompanyen petites promeses de la música en català. En cada programa aprofitem per comentar les principals novetats i repassar la llista, amb les cinc cançons més escoltades de la setmana. Aquest és un programa realitzat als estudis de Ràdio Estel.

Aquí podeu trobar tots els programes sencers i entrevistes de la tercera temporada del Totmusicat

Programa 54: Acousters (14-07-13)

Entrevistem a Acousters en el darrer programa de la temporada i repassem els millors moments que hem viscut cada setmana i també escoltem les cançons més sonades dels grups que han passat per l’Enrenou, la secció de grups novells!!

Programa 53: Promeses de Mart (07-07-13)

En aquest programa conversem amb Promeses de Mart, que ens presenten “El meu espai”, i comentem tots els detalls del concert per la Llibertat al Camp Nou. A més, repassem la última llista de la temporada. Serà molt especial perquè la fem l’equip del programa!

Programa 52: Èric Vinaixa i Sr. Mit (30-06-13)

En aquest programa ens acompanyen Sr. Mit i Èric Vinaixa per presnetar-nos els seus nous discos. Els cantautors ens explicaran els detalls dels seus treballs. A més, tenim a Oriol Barri a l’Enrenou, la secció de grups novells, i acabem repassant la Llista!

Programa 51: Abril i Víctor Bocanegre (23-06-13)

En aquest programa entrevistem al grup Abril, que ens presenta el seu nou treball carregat de cançons fresques i d’energia. A més, ens acompanya Víctor Bocanegre amb un nou treball sota el braç i també la formació Secret de París a l’Enrenou, la secció de grups novells. Al final, repassem la Llista amb les cinc millors cançons de la setmana!

Programa 50: Inspira (16-06-13)

Arribem als 50 programes entrevistant al grup Inspira. El seu cantant, Jordi Lanuza, ens presenta el nou treball de la formació “Amunt!”. També comentem l’èxit de la cançó “Espanya carinyo, lo nostre no funciona” de Mali Vinili, que ha aconseguit un gran nombre de reproduccions a Internet. A més, Edu Tudela és el convidat de l’Enrenou, la secció de grups novells. I, al final, repassem la Llista amb les cinc millors cançons de la setmana!

Programa 49: Cesk Freixas (09-06-13)

Aquesta setmana conversem amb el cantautor Cesk Freixas sobre la seva trajectòria i el seu darrer disc “Tocats pel foc”. A més, comentem el concert del 29 de juny al Camp Nou, amb més de 60 grups que demanaran la llibertat de Catalunya, i el retorn temporal de Ja t’ho diré als escenaris. A l’Enrenou ens acompanya Karla & The Cosmonauts. I acabem repassant la Llista!

Programa 48: 4t 1a (02-06-13)

Aquesta setmana, ens acompanya el cantant del grup 4t 1ª, Pere Jou, com a convidat. Amb ell parlem dels dos treballs publicats al llarg de la trajectòria d’aquesta formació. En el debat, parlem del nou treball de Teràpia de Shock, el grup que es va donar a conèixer amb Polseres Vermelles. Escoltem un fragment de l’entrevista mantinguda amb ells. A l’Enrenou, la secció de grups novells, conversem amb Monsieur Cactus sobre el seu projecte i acabem el programa repassant les 5 millors cançons de la setmana, votades pel públic del Totmusicat. 

Programa 47: Dept. (26-05-13)

Entrevistem a David Rosell, cantant de Dept., que ens presenta La perfecció del caos. A més, descobrim el cartell de l’Acampada Jove. A l’Enrenou, Llorer és la convidada. I acabem repassant la Llista!!

Programa 46: Kòdul (19-05-13)

En aquest programa, conversem amb Kòdul sobre el seu projecte musical; a més, també parlem d’Amunt, el nou treball d’Inspira. A l’Enrenou, recuperem l’entrevista amb Esferes abans que publiquin el nou disc que estan preparant. Acabem repassant La Llista!

Programa 45: Edna (12-05-13)

Edna és el grup convidat del programa d’aquesta setmana per parlar del seu nou disc, “Efecte Baskerville”. En el debat comentem el nou treball d’Aspencat i el FIM. Després, a l’Enrenou, Destemps, un grup de rock urbà. I, acabem repssant La Llista. 

Programa 44: Gossos (05-05-13)

En aquest programa conversem amb Gossos sobre el seu nou disc “Batecs”, analitzem el final de gira de Txarango , parlem sobre els dos concerts de Dept. a la Xina i el nou treball de Promeses de Mart “El meu espai”. A l’Enrenou, Ingmar és el convidat i acabem, com sempre, repassant la Llista!

Programa 43: The Mamzelles (28-04-13)

Aquesta setmana, entrevistem a The Mamzelles que ens porten les seves cançons carregades d’energia i bon rotllo. A més, parlem dels nous treballs de Gossos i Estúpida Erikah. A l’Enrenou ens acompanya el cantautor Noel Biniés. I, al final, repassem La Llista!

Programa 42: CyBee (21-04-13)

En el programa d’aquesta setmana conversem amb CyBee, que ens presenta el seu projecte musical. A més, comentem el final de gira de Txarango i el Festival Strenes. A l’Enrenou ens acompanya Minova. I acabem repassant la Llista!

Programa 41: At Versaris i Projecte Mut (14-04-13)

En el programa d’aquesta setmana conversem amb At Versaris i Projecte Mut que ens presenten les seves propostes carregades de passió i energia. A més, Ràdio Carbó són els convidats de l’Enrenou, la secció de grups novells. En el programa acabem repassant, com sempre, la Llista!

Programa 40: Ebri knight (7-04-13)

Entrevista amb Ebri knight. Parlem de les noves cançons que ha avançat Brams i que formaran part d’un disc que veurà la llum després de l’estiu. Poker’s són els convidats de l’Enrenou, la secció de grups novells. I, al final, acabem repassant la situació de la Llista.

Programa 39: Els Catarres (31-03-13)

Entrevista a Els Catarres per parlar sobre el seu disc Postals i comentem l’anunci d’Obrint Pas de deixar el s escenaris. Entre parèntesis són els convidats de l’Enrenou. I acabem repassant, com sempre, La llista.

Programa 38: Andreu Rifé (24-03-13)

Passa pels nostres estudis, Andreu Rifé per parlar-nos de Ping-Pong. A l’enrenou, Ai Marai són els convidats amb la seva rumba. Comentem el final de gira dels Amics de les Arts, el nou treball de Terratombats i repassem la llista amb Blaumut com a guanyadors!!