Tornen les melodies solidàries: tercer cicle ‘Músiques Sensibles’

La sala Foyer del Gran Teatre del Liceu acollirà per tercer any consecutiu el cicle Músiques Sensibles entre el 23 d’octubre i el 3 de desembre, una singular iniciativa que vincula art i solidaritat. Així, el 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a diferents entitats i associacions sense ànim de lucre que treballen en el camp de l’acció social: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer.

L’altre tret distintiu és la barreja entre artistes consolidats i promeses emergents del fèrtil panorama català. Enguany el cartell l’integren Clams (concert inaugural el 23 d’octubre), Marion Harper, Miquel Vilella, Pau Alabajos, Judit Neddermann, Namina, Renaldo & Clara, Anna Roig i l’Ombra de Ton Chien, Alela Diane W/Ryan Francesconi, Sanjosex, Cesk Freixas, Enric Verdaguer i Nick Mulvey, encarregat de la cloenda el 3 de desembre.

Un cicle diferent en un entorn càlid que uneix cultura amb compromís social i que, empès per la bona resposta de les dues primeres edicions, va camí de consolidar-se.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari