Sílvia Pérez Cruz opta als Premis Butaca 2015

La cantant gironina Sílvia Pérez Cruz ha estat nominada als Premis Butaca 2015 per la peça musical de Terra Baixa, l’obra d’Àngel Guimerà per la qual també opten a premi Lluís Homar com a millor director teatral, Xavier Albertí en la categoria d’il·luminació i Damen Bazin en el disseny de so. Es tracta d’uns reconeixements teatrals atorgats per votació popular.

La cantant ja va guanyar l’any passat aquest mateix guardó a la millor composició musical per l’obra ‘Informe per una acadèmia’, que el va dedicar al director de l’obra.

La notícia coincideix amb la gira internacional de Sílvia Pérez Cruz, que el 29 d’octubre serà a l’Oslo Word Music Festival de Noruega i que el dia 31 cantarà en format de quintet de cordes al Nuevo Teatro Circo de Cartagena, en el marc del Cartagena Jazz Festival.

El 6 de novembre visitarà la localitat francesa de Vélizy-Villacoublay, on té prevista una actuació a L’Onde Théatre Centre d’art, també amb un quintet de cordes, i posteriorment col·laborarà en dos concerts de Júlio Resende a Portugal: el 27 de novembre a Olhao i el 28 a Lisboa. Finalment, el 3 de desembre, també amb quintet de cordes, cantarà al Rocher de Palma de Burdeus (França).

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari