Qui som

La música de casa nostra, els nous valors, els grups més consolidats, els concerts més sonats, les novetats discogràfiques…Tot té cabuda al totmusicat.cat, el primer portal informatiu de música en català.

La música del nostre país està vivint un gran moment que només es perpetuarà en el temps si li donem, a través dels mitjans de comunicació, la repercussió que es mereix. Al totmusicat.cat us acostem totes les novetats dels grups més rellevants de Catalunya però també fem una aposta clara pels nous valors. Sabem que no és gens fàcil fer-se un lloc dins de l’escena musical, i per això aquí us donem a conèixer totes les apostes musicals que tenim a casa nostra. I és que la riquesa musical del nostre territori és tan alta que convé no desaprofitar-la.

Equip Totmusicat

Direcció: Roger Aran i David Bueno

Direcció d’art i fotografia: Roger Aran

Equip de redacció: David Bueno, Roger Aran, Ivet Carbajo, Marta Diago, Sergi Solà, Alba Pairet, Lluc Muca, Marc Amat, Àngels Salgado, Daniel Enguix, Ivet Carbajo, Gerard Campos, Mireia Rom, Clàudia Fernández, Patrícia de Torres i Eloi Traveria

Amb el suport: