“Nit de Nadal” amb Joan Rovira

Aquestes dates, entre altres coses, es caracteritzen pels concerts nadalencs. Aquesta, doncs, ha estat la proposta del 1876 Casino Club de Vilafranca del Penedès, que ha donat entrada a les festes amb un concert de Joan Rovira.

Acompanyat de bateria i baix, “L’home del tratge” i “Deixar de jugar” han marcat l’inici d’un repertori especial per l’ocasió. Les han seguit cançons com “Quatre amics”, “Per ser feliç” o “Supermercat” on un públic, format majoritàriament per famílies, s’ha mostrat entregat a cada melodia.

El directe ha comptat amb moments que l’han fet únic. El més màgic, però, ha tingut lloc després de “Generació perduda”. Sol a l’escenari, Joan Rovira ha delectat els assistents amb nadales interpretades, únicament, amb guitarra acústica. També sense banda ha tocat “Nit de Nadal”, “Englishman in New York” i un tastet del seu proper disc, tocant per primera vegada en un concert la cançó “Llumins”. Tornada la banda, “Cendra i poesia” i “Aquesta nit” són els temes que han donat pas al bis.

Un solo de bateria ha conduït cap al final del concert, moment on s’ha pogut gaudir de “Senyors passatgers”, “Peix sense espina”, “Ballant entre disfresses” i un “M’agrada” aclamat per tots per acabar, finalment, amb “Germans de llengua”.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari