Més colors en Acció

Després del canvi d’estil i de perdre la part festiva del nom, Acció va revolucionar el panorama musical català amb el seu disc On sóc ara. Ara, dos anys després, ja tenen un nou disc sota el braç 1001 colors.

Aquest nou EP sortirà a la llum el proper dimarts 2 de juny, un treball on predomina la sonoritat pop més electrònica. 1001 colors resulta un disc fresc, enèrgic i optimista que conviden a veure la vida amb el got mig ple i acolorida.

El més passat, Acció, publicava el videoclip del primer senzill d’aquest nou àlbum, “Tot està per fer”. Amb aquest tema, ja s’olorava cap a on s’encaminava aquest nou treball. Ara, s’endinsen sense complexos a una sonoritat més electrònica i amb molts matisos per fer arribar el seu optimisme arreu.

Aquest nou disc, que no es podrà escoltar fins el proper 2 de juny, s’ha enregistrat als estudis Ground de Cornellà de Terri sota la producció del barceloní i amic de la banda Zinkman (Radical Animal Beat).

Més colors, i amb un resultat final més personal, genuí i innovador, 1001 colors juga “amb un ventall de sons i textures més amplis que al disc anterior” assegura la banda.

 

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari