Mazoni, potència psicodèlica

Mazoni va actuar, ahir, al Teatre Bartrina de Reus en el marc del cicle ‘El Ressupó′. La banda va presentar el seu últim disc Sacrifiqueu la princesa a més de fer un repàs pels seus temes més emblemàtics.

Els llums de la sala s’apaguen i el públic comença a xiular. A la gran pantalla hi apareix un fons blau i surten a l’escenari els membres de Mazoni. El repertori s’inicia amb la cançó “Som la carretera” seguida de “Bosc cremat” i, a mesura que avança el concert, la potència musical del grup va en augment. Les bases digitals es barregen amb els sons instrumentals mentre passen per temes com “Un petó per cada cicatriu”, “Caputxeta” o “Membre fantasma” en un concert molt proper i és que Mazoni mantindrà un diàleg constant amb el públic creant un caliu especial al teatre. Seguint en aquesta línia i arribats la meitat del directe, la banda baixa de l’escenari guitarra en mà per tocar al passadís del Teatre Bartrina “Purgatori” i “Magranes molt” mentre el públic, absort, s’entrega al grup.

Per primer cop”, “Gised”, “A.I.L.O.D.I.U”… fins a arribar al final amb “Eufòria”, moment en què els més atrevits es comencen a aixecar de les butaques per ballar. Cada vegada s’hi sumen més persones. Mazoni exigeix eufòria i el Teatre Bartrina es converteix en una sala de concerts. Acabada la cançó, el grup desapareix de l’escenari i els assistents demanen un bis, que vindrà amb “Com he arribat fins aquí” i “No tinc temps”, tema que farà embogir el teatre reusenc.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari