Massa joves per fer-nos grans

Dimecres ha estat un dia de festa pels de Constantí i els seus seguidors. Els Pets han celebrat 30 anys dalt dels escenaris amb totes les entrades esgotades a la Sala Barts. Carregats amb la mateixa força que als anys 80, la banda ha escollit un repertori caracteritzat per la presència de cançons de tots els temps que no solen tocar en directe. A més, han comptat amb un acompanyament únic: un quartet de corda i tres vents.

Els primers acords de “Sortiràs al carrer” comencen a sonar quan el públic encara està entrant a la sala. La seguirà “Agost”, “No n’hi ha prou amb estimar-se molt” i “Per què no vens”, cadascuna amb un toc nou, especial per l’ocasió. L’espectacle avança com si els assistents anessin en una muntanya russa, combinant perfectament els temes més moguts amb els més lents i nostàlgics mentre, tot plegat, s’alterna perfectament amb el toc humorístic que caracteritza Lluís Gavaldà.

Amb un bon feedback amb el públic que sorprèn per la magnitud de la sala, els Pets bromegen amb els seus seguidors, que reclamen clàssics com “Tarragona m’esborrona” o “Vine a la festa” mentre el concert continua de la mà d’altres com “Jo sóc el teu amic”, “A batzegades”, “Por” o “Blue tack”.

Tot el repertori és aclamat amb força i els de Constantí gaudeixen dalt de l’escenari sense adonar-se’n que el directe està arribant al final. “L’àrea petita”, “Hospital del mar”, “S’ha acabat” i “XL” conduiran al moment imprescindible en una festa: el pastís. Bufades les espelmes, però, tan sols queda la que tothom s’espera: “Bon dia”. Doncs sí, Pets, el dimecres “fa bon dia”.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari