Els Lax’n'Busto més pop

Fa ja uns anys, des de l’arribada de Salva Racero a les veus, que Lax’n'Busto ha canviat de rumb. L’etapa més rockera del grup ha quedat enrere per entrar en una època de pop-rock, accentuada fins l’extrem amb Tot és més senzill, un disc completament pop on han volgut despullar les cançons de tots els complements que consideraven innecessaris i han apostat per temes íntims i amb un toc poètic.

Avui, 4 anys després del darrer treball d’estudi de la banda, aquest treball arriba a les botigues digitals. Els últims temps els havien dedicat a l’espectacle Simfònic on revisaven cançons de tota la seva trajectòria acompanyats de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà però ara ja tornen amb el format més habitual.

Divendres, a Girona i dins el marc del Festival Strenes, arribarà la presentació oficial del disc. L’expectació va fer que ja fa dies aquest concert es traslladés a la Sala Montsalvatge, la sala gran, després d’exahurir les entrades de la Sala de Cambra, on s’havia de celebrar inicialment el concert. Així doncs, Lax’n'Busto busca renàixer a força de transformar-se en un moment en què la popularitat del grup havia semblat anar a la baixa.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari