Els crèdits de Copa Lotus

Avui analitzem el nou videoclip de Copa Lotus, que acompanya la cançó “Els títols de crèdit”. Si us l’heu mirat segurament haureu reconegut algunes cares familiars, i és que no han escatimat en càsting; està protagonitzat per l’Andrew Tarbet i hi apareixen actors com en Pol López o la Júlia Barceló!

La idea és original i permet fer una crítica feroç a l’èxit efímer, la hipocresia de la fama i la necessitat d’agradar i ser acceptat, que envolten la televisió i els mitjans massificats. I ho fan a partir d’aquesta paròdia basada en els late night shows nord-americans. De fet, si us hi fixeu, quan el presentador es prepara per sortir davant del públic, es col·loca unes ulleres de pasta, que simbolitzen la màscara del personatge mediàtic.

El vídeo està molt ben realitzat i tècnicament és molt correcte; bon ritme, plans ben composats, cromatisme adequat, etc. L’argument està ben treballat, ens explica una història amb inici, nus i desenllaç, que desperta i manté l’interès. Però és aquí on sorgeix una de les úniques febleses  del videoclip; la trama visual xucla tota l’atenció de l’espectador, i la cançó en sí perd molt de pes. Si més no, això sí, és l’opció per la qual han optat, i crec que el resultat final és força satisfactori.

Vull destacar que la presència física dels components de Copa Lotus està molt ben integrada, ocupant el lloc de la típica banda d’aquest tipus de programes televisius. Cal dir que els actors que hi apareixen són bons, i  donen molt de joc, i això ja és una garantia d’èxit.

I fins aquí aquest Videocrític! Sí, ara és quan haurien d’aparèixer “els títols de crèdit”…

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari