Els camins des dels terrats

Sopa de Cabra va escalfant motors pels tres concerts que oferiran aquest estiu que servirà com a compte enrere per l’estrena del seu nou disc. El retorn de la mítica banda és un dels més esperats i sempre han aconseguit ser els protagonistes de moments històrics.

L’última fita va ser el concert que van oferir damunt del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, dins del festival Strenes. Amb la Catedral, les cases de l’Onyar o el Barri vell de Girona com a teló de fons, Sopa de Cabra va sorprendre a tots el passat 28 de març i van tocar davant de més de 8000 persones que els esperaven.

Ara, la banda ha publicat un vídeo d’aquell concert on s’interpreta un dels seus himnes “Camins”. Amb la realització del videoclip s’ha volgut documentar un concert inèdit i alhora promocionar la ciutat de Girona i el Festival Strenes en una acció de gran repercussió mediàtica i social que ja va aconseguir ser trending topic a Twitter el dia del concert.

I amb això, ja està tot a punt i els motors en funcionament per la gira de tres concerts que oferiran aquest estiu per començar a rodar les noves cançons de Sopa de Cabra.

 

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari