El rock’n’roll torna a l’escola

Fotografia: Ivet Carbajo // totmusicat.cat

Ja fa cinc anys que els Lax’n’Busto van decidir posar en marxa un projecte innovador: acostar als infants i joves de les escoles i instituts quin és el procés creatiu d’un disc a través de les seves experiències. D’aquesta manera, els del Vendrell van impulsar el projecte ‘Lax’n’Rock a les aules’, que enguany es troba en la seva cinquena edició.

Salva Racero, Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol dels Lax’n’Busto són els encarregats de dinamitzar les xerrades que conclouen amb un petit concert en format elèctric. Els músics volen emfatitzar, a través de ‘Lax’n’Rock a les aules’, en la importància de la “cultura de l’esforç” així com en les dificultats i la dedicació a les quals estan sotmesos els artistes des del moment en què tenen una idea, fins que finalment es distribueix i promociona. El treball en grup, l’enregistrament de la cançó en un estudi professional… són alguns dels aspectes que infants i joves poden treballar de la mà dels Lax’n’Busto.

Les xerrades estan recomanades per alumnes de Cicle Superior d’Educació Primària, Secundària, Batxillerat, escoles de música i associacions integrades per adolescents i joves. Al llarg d’aquests quatre anys se n’han fet més de 100.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari