El Petits Camaleons tanca portes amb un èxit d’assistència

Fotografia: Ivet Carbajo // Totmusicat.cat

El Petits Camaleons ha posat punt i final a dos dies intensos de música i festa per tota la família. Diumenge ha vingut marcat per una gran diversitat d’estils de la mà d’artistes com Els Catarres, Joan Rovira, Germà Negre i Joan Miquel Oliver.

Els Catarres han inaugurat l’últim dia de festival al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Fent ballar a infants i adults des de les primeres notes de “En peu de guerra”. Seguida per “Tintín”, el repertori no ha comptat amb cap cançó tranquil·la, fet que ha provocat que els petits camaleons es mostressin entusiasmats en tot moment. “Jo vull estar amb tu” ha estat caracteritzada per l’alegria que han provocat els enèrgics vents de la banda. “Tokio” cantada amb l’ajuda del públic, “Jennifer”, “Invencibles” i “El món és teu” són les que han marcat un repertori que ha tancat “Rock’n'Roll”, tema que ha posat a tothom dempeus

Diumenge també ha tingut la presència de cantautors. En aquest sentit han intervingut Èric Vinaixa sense banda i Joan Rovira, acompanyat de baix i bateria. Vinaixa s’ha caracteritzat per la complicitat efectuada ràpidament entre l’artista i els familiars, explicant les històries de les seves cançons en clau infantil però mirada adulta. D’aquesta manera, ha fet un repàs per alguns dels seus temes més rellevants com “Sensacions” o “Ales en sang”, que ha acabat d’arrodonir amb versions de Freddie Mercury i Dr Hook. Rovira, per part seva, ha animat al públic assitent a la carpa del Circ Raluy cançó rere cançó. Vingut des de les terres de l’Ebre ha presentat el seu últim disc Peix sense espina. “Deixar de jugar”, “Per ser feliç”, “L’home del tratge”, “Ballant entre disfresses”, “Peix sense espina” i “M’agrada” són els temes que han sonat al directe. “Sou el futur, xiquets!”, s’ha acomiadat Joan Rovira.

 Els tocs de folk del matí els han aportat Ebri Knight i Germà Negre. Els primers ha captivat als més menuts. Iniciant repertori amb “La nostra gent” i “Pastora”, no han permès que els assistents es poguessin relaxar en cap moment. “Johnny Fiddle”, “La masovera” així com versions d’Ovidi Montllor i Mesclat han acabat d’arrodonir el directe. D’altra banda, Germà Negre ha protagonitzat mitja hora de rialles i coreografies. Amb versions de Guillermina Mota, Dijous Paella i La Trinca han acompanyat a dinar a les famílies del festival.

Altres artistes que s’han pogut escoltar al llarg del matí són In Crescendo, Yacine & The oriental groove, Clara Andrés i Amadeu Casas, així com diversos concerts per nadons.

Acostant-se des del primer moment als mes petits, Joan Miquel Oliver ha iniciat el concert amb un nas de pallasso. “Pegasus” ha estat la primera de vuit cançons que han deixat atònits als assistents. “Fémur” o “Marcianet de Mar” són algunes de les cançons que el mallorquí ha inclòs al repertori. A més, la tarda també ha estat musicada per Anna Roig i L’ombre de ton chien, que ha encisat el petit-gran públic de la carpa del Circ Raluy amb les tonades de “Je t’aime”, “Petons entre camions” i “Un pas i neu i un pas”, entre d’altres.

D’aquesta manera, el Petits Camaleons posa fi a l’edició d’enguany. Dos dies caracteritzats per l’èxit de les actuacions i la participació familiar.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari