El País Valencià acomiada el 2015 amb l’onzè Festivern

El municipi de Tavernes de la Valldigna (la Safor) del País Valencià acollirà entre el 29 i el 31 de desembre l’onzena edició del Festivern. La festa de benvinguda anirà a càrrec de les valencianes Pupil·les Dilatives, Suquet de Rap i Embolicats. El mateix dimarts dia 29 la Casa de la Cultura serà l’escenari del concert homenatge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos.

El 30 de desembre una altra banda mítica aterra a la Safor: Riot Propaganda, la unió de Los Chikos del Maíz i el grup Habeas Corpus. Oques Grasses i Skakeitan cremaran la nit de dimecres en companyia de Mai Mai, Smoking Souls, els borriolencs Egalité, Karraskal, Assekes i King Kong Boy en una jornada que cada any encén la flama del Festivern.

El 31 de desembre La Gossa Sorda donarà la benvinguda al 2016 sota l’envelat del Festivern i Juantxo Skalari repassarà els 20 anys de trajectòria i el seu darrer àlbum, ‘Rude station’. La del darrer dijous de l’any serà una nit en què es barrejaran pesos pesants i joves figures. Boikot, At-versaris, Atupa, Aspencat, Els Catarres juntament amb Bacora, Itaca Band i PlanB. Durant el tradicional vermut musical el festival brindarà amb Mox i Punxadiscos Galàctic.

La música es complementarà amb un concurs de paelles, campionats de futbet, raspall i bàsquet, així com activitats culturals i una zona d’acampada gratuïta.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari