Concert de falles populars i combatives

Com ja és costum, La Gira d’Escola Valenciana va organitzar el típic concert de falles a l’auditori de Burjassot. Aquest any, al cartell del concert  teníem la sort de veure actuar a grups com Auxili, Va De Bo, Zoo i Smoking soul’s.

Fotografia: Jose Manuel Bernabeu

Eren les 20.15 de la nit, ens preparaven per agafar el metro i anar cap a Burjassot; una vegada dins d’aquest, escoltàvem a molta gent parlant del concert i de les ganes que tenien d’aplegar per a què la festa començarà.

Una vegada a Burjassot i al lloc del concert, podem veure com una gran cua ix de la taquilla, bé per a comprar les últimes entrades o bé per a verificar l’entrada comprada online. Ens disposem a entrar al recinte i, al fer-ho, volem fer una volta per les tendes per veure si ens podem comprar alguna camiseta, xapa, estelada o alguna altra cosa que ens identifique com el que som: estem orgullosos de la nostra llengua,  la nostra terra i els nostres grups.

Donem pas al primer concert, aquest és el de Va De Bo, grup que va eixir a la llum farà cosa de dos anys. Van començar  amb un gran directe i amb un públic que tenia ganes de passar-ho bé. Cada vegada, a mesura que avançaven els minuts, el paper del públic anava creixent, i no sols amb la seua participació, també amb el nombre d’aquestos. Poc a poc, però contínuament, la gent anava entrant al recinte. Smoking Soul’s van ser els següents amb el seu estil i la seva personalitat propera al rock. Van interpretar grans cançons, com la versió d’“Alacant per interior”, del mestre Feliu Ventura, i moltes més del seus discos publicats fins ara. És hora del grup dels jovents d’Ontinyent; “Créixer junts”, “Revoltes”, “Abismes” i “Clax-sound” van ser alguns dels temes més ballats i cantats per la gent del públic. Per últim, el nou grup revelador al País Valencià: Zoo, que entre  altres temes van tocar el seu famós single que els ha dut a la fama, “Estiu”.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari