Camí 2014: Jo mai mai i més enllà

Joan Dausà ha tingut un 2013 fantàstic. Amb les seves cançons ens ha anat endinsant a tots al seu món particular d’emocions. L’hem vist créixer poc a poc fins conquistar-nos el cor a tots, tant a grans com a joves, i això és molt difícil d’aconseguir-ho. I es què Dausà podríem definir-lo com un artista intergeneracional, ha conquistat tant als més petits al Petit Camaleons, com al públic més adult amb el seu final de gira al Palau de la Música.

No ens farà esperar massa, i és que ja ha anunciat que dins del Festival Strenes de Girona presentarà el seu segon/tercer disc. Dic segon/tercer disc perquè aquest mateix any també va treure la banda sonora de la pel•lícula Barcelona, nit d’estiu, un film inspirat en la seva cançó “Jo mai mai”. Això ha provocat que amb aquest nou àlbum que traurà a l’abril, no tingui tanta responsabilitat. El públic ja ha pogut gaudir de noves cançons de l’artista i ha convençut a tots. Treure aquest disc de la banda sonora i fer un gira durant tot l’estiu  presentant-lo ha estat un cop de sort per l’artista, qui ja no estarà tan preocupat com si realment estigués a punt de treure un segon treball amb totes les de la llei.

Tot i així crec que més d’un esperem amb ganes que surti al mercat les noves cançons i que comenci altre cop una gira extensa i plena de màgia com l’anterior. Encara una mica sota l’ombra de “Jo mai mai”, haurà de convèncer a alguns quants que no és un artista d’una sola cançó.

Joan Dausà té una forma de fer i d’explicar les seves històries de forma quotidiana, que provoca que, com diu ell, s’hagi trobat milers d’amics pel camí, en comptes de fans. Això espero que en aquest nou treball ni en tots els que vindran després ho perdi, perquè és un dels trets personals i característics de la música de Joan Dausà.

Si hem demanessin que augurés quin artista és faria seu l’any 2014, jo apostaria indubtablement per Joan Dausà. N’estic convençut que traurà un nou disc potent i màgic, tant o més que els anteriors, i que conquistarà molts més escenaris. Crec que és consolidarà com artista de primera línea i convencerà als escèptics. Jo vull i crec que 2014 portarà el nom de Joan Dausà, entre d’altres. 

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari