Búhos i Aspencat omplen El Clap de Mataró

Fotografia: Balta Hurtado

El Clap ha acollit dos dels grups que, al llarg dels últims mesos, estan revolucionant el panorama musical català: Búhos i Aspencat. Havent compartit ja alguns escenaris, s’han tornat a trobar aquest divendres a Mataró.

Els Búhos alcen el vol en un dels últims concerts de la gira que els ha portat el seu últim àlbum: Natura salvatge. Iniciant repertori amb “Res a les butxaques”, “La dansa de l’esperança” i “Ales noves”, els de Calafell han fet ballar enèrgicament al públic a ritme de cançons com “180º”, “El vaso” o “Petons de color verd”

La banda, a més, ha fet un repàs pels seus temes més coneguts de la mà de tonades com les de “Correfoc”, “Birres” i “Que es faci de nit”, que han provocat eufòria entre els assistents. Obrint Pas i Ska-P són alguns dels conjunts que han sonat versionats pel grup.

 Tancant repertori amb “Brama” i “Hey Jude”, Búhos ha donat pas a Aspencat.

Aspencat ha arribat a Mataró amb un conjunt potent de temes d’entre els quals són destacables les incorporacions dels del seu últim disc Tot és ara. D’aquesta manera, la banda ha construït, a través d’un grapat de cançons, la seva trajectòria.

“Música naix de la ràbia”, “Vull brindar”, “Trenca els miralls” combinades amb d’altres com “Antimatèria”, “Naixen primaveres” o “L’últim segon” han configurat el repertori d’aquest divendres al Clap per acabar amb un “Quan caminàvem” aclamat per tothom. Tot plegat des del vessant crític que els caracteritza: “Perquè volem el pa sencer i perquè hem perdut la por”.

 

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari