Xtrems amb Via Limit i Trast!! Setmana del 9 al 12 de Juny!

Ja podeu reviure tots els programes d’Xtrems d’aquesta setmana!!
Fem un repàs de totes les novetats de la setmana!

Dimarts vam compartir el programa amb VIA LIMIT. El jove grup penedesenc ens va presentar el seu àlbum de debut Superherois, un disc amb 11 temes que arriba després de dos EPs i que té molt caràcter estiuenc.
Aquí teniu el programa de dimarts amb l’entrevista completa:Dijous també vam tenir uns altres convidats: TRAST, que ens va presentar el seu primer treball, Diari de matinada, que es pot descarregar de franc a la seva plana web. A més, també ens van fer un tema en directe.
Aquí teniu el programa de dijous amb l’entrevista completa:El DISC DE LA SETMANA és Hem conegut la nit de GLAUCS, que arriba 14 anys després del seu darrer treball d’estudi i d’una aturada.
La CANÇÓ DE LA SETMANA és “Ara o mai” de GERARD QUINTANA amb XARIM ARESTÉ, del seu disc Tothom ho sap, cançó de la que ja es pot gaudir el videoclip i un curtmetratge.

Aquí podeu reviure els programes d’aquesta setmana!! A gaudir-los i que mai no pari la música feta en el nostre país!

Programa de dilluns,  a la secció de la #Recomanació! en PERE VILANOVA ens recomana un tema de la MERITXELL GENÉ, i a la secció del #Test! es sotmeten a les nostres 21 preguntes RASKA!:

Programa de dimecres, a la secció de la #Recomanació! NU ens recomanen un tema de MISHIMA, i a la secció del #Test! es sotmet a les nostres 21 preguntes la JUDIT NEDDERMANN:

Presentat per Uri Mora.

https://www.facebook.com/ProgramaXtrems
https://twitter.com/Xtrems_cat
www.radiob.cat

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari