Antònia Font tanca el Milestone Project de Girona

Després de Mishima, ahir era Antònia Font qui arribava al Milestone Project de Girona. Igual que divendres, l’esplanada de les Ribes del Ter no es va omplir, però els mallorquins van saber animar el públic assistent. Ja fa un temps que el grup ha variat la gira, deixant enrere l’aposta única pels temes del nou disc i donant entrada també les cançons més antigues.

Per si el públic no venia prou animat de casa, el grup va voler posar-se’l a la butxaca des del primer moment i van sorprendre tothom tocant “Wa Yeah” quan només portaven 5 minuts de concert. A partir d’aquí, i amb el públic ja guanyat, va ser el torn dels temes més nous, els microtemes compresos al seu darrer treball, Vostè és aquí.

Però, a diferència dels primers concerts de la gira, el grup no en va voler abusar. Només una quinzena de les 40 cançons del disc es van poder sentir en una nit on Lamparetes, l’anterior treball va prendre molt de protagonisme. Pràcticament van sonar tots els temes, des de “Me sobren paraules” -tema que obre el disc- fins a “Sospitosos” -tema que el tanca-. Sembla que el grup va deixant enrere les cançons més històriques. Els primers tres discos de la banda van quedar pràcticament oblidats -amb comptades excepcions com “Tristesa”-, passant per alt himnes com “Tots els motors” o “Alegria”.

El públic, però, va vibrar amb els mallorquins, que tornaven a Girona després de presentar-hi a la tardor el darrer disc. Amb un últim “Calgary 88″, cançó que, poc a poc, es va convertint en un dels grans hits de la banda, el grup es va acomiadar sense oferir bisos.

 

Altres continguts:

RSSComentaris (0)

Torna al principi

Deixa el teu comentari