Acostar la música al poble

Avui sortim al carrer per conèixer un videoclip allunyat de les convencions a les que estem acostumats. Us presentem “Rockamboleska”, de Doctor Prats!

La idea principal del videoclip és portar la música a la gent, amb la finalitat d’aconseguir portar la gent a la música. Bàsicament, posen a la disposició de la gent del carrer els seus propis instruments per acabar creant el ritme base de la cançó. Com a plantejament crida molt l’atenció, i la veritat és que està molt ben trobat.

La localització està ben trobada; una plaça de poble que reforça el caràcter popular i festiu. És molt interessant i dóna molt de joc que confiïn aquest paper tan actiu a la gent del carrer i que l’utilitzin després en l’edició final. El muntatge és un dels altres punts forts; és dinàmic i molt distret, jugant amb la  pantalla partida, els plans individuals, i els plans grupals on tothom canta la cançó.

Per altra banda, però, hi han certs detalls una mica descuidats, com el fet de que algun membre del grup porti un auricular quan canta la cançó davant de la càmera. En els productes audiovisuals s’ha d’anar molt en compte amb aquestes minúcies totalment evitables. Ja se sap: la càmera ho enxampa tot!

En conclusió, aconsegueixen arribar al públic i, tot i que musicalment recorden a molts grups del panorama musical català actual, un videoclip d’aquestes característiques els permet diferenciar-se, destacar-se i atrapar a la gent. Jo, almenys, he gaudit molt visionant-lo!

Fins la propera, Rokamboleskos!

 

 

Altres continguts:

RSSComentaris (1)

Veure comentaris publicats | Torna al principi

  1. Quim Martín escrigué:

    M’encanta la forma que tens d’apropar-nos al món de l’audiovisual Laura! No sempre estic d’acord amb tu però planteges amb arguments la teva opinió.
    D’aquesta cançó en concret hi estic absolutament d’acord, ara no puc veure res més que l’auricular.

    M’agrada aquest rumb que agafeu des del Totmusicat.cat per continguts més originals, com el Videocrític, Les 10 … Em sembla molt interessant!

Deixa el teu comentari